Interviu

Angajare Studio Videochat

Modele videochat (fete/doamne) pe care le dorim in echipa sunt cele cu atitudinea potrivita. Iar atitudinea vine din mai multe directii: aspect fizic, experienta de lucru, rezistenta la stres, jovialitate, placerea de a discuta cu ceilalti, bagaj de cunostinte. Nu exista o proportie ideala pentru toate componentele, deci nu trebuie sa iti faci griji ca ai mai mult dintr-una si mai putin din alta. Oamenii nu sunt fiinte solitare, ei cauta tot timpul compania cuiva.

Un mediu sigur de lucru in centru Bucurestiului

Camere individuale

Bonusuri substantiale

Bonus de recomandare

Exclusivitate pe primele pagini pe cele mai bune site-uri

Salariu minim lunar de 4000* ron

Promovare pe siteuri de videochat

Training profesional permanent

Contract de munca

Minim 50% comision

Transparenta in accesarea conturilor si verificarea incasarilor

Program flexibil (la alegere)

Plata salariului bilunar la data fixa

Castigul. Probabil ai citit deja povestile de pe net. Intradevar aceasta meserie permite castiguri fara eforturi extraordinare. Daca abordezi cu seriozitate lucrurile, intr-un timp scurt vine acel confort si castig pe care cel mai probabil ti-l doresti daca ai ajuns pana aici. Vei pleca in vacante exotice, vei avea masini, iti vei permite remodelari corporale, etc.

 

Program. Cat vrei sa castigi atat vei lucra. Cum e cu pauzele? Ai auzit/citit diverse povesti, ca daca iei pauza pleaca clientii, nu sunt permise, etc. Noi ne bazam pe o balanta echitabila stabilita de comun acord. Nimeni nu poate munci nonstop, iar oboseala e un inamic in aceasta meserie. Insa nici pauzele lungi si dese nu sunt cheia marilor succese.

 

Experienta. Este bine daca o ai, altfel suntem aici sa te invatam cum sa faci primii pasi in aceasta meserie. Nimeni nu s-a nascut invatat, dar daca vrei sa inveti noi suntem dispusi sa facem acest efort. La finalul zilei este o munca de echipa, chiar daca doar tu esti in lumina camerei.

Interviu online

MODALITATE DE CONTACT
SMSTelefonE-mail

EXPERIENȚĂ ÎN VIDEOCHAT
ÎncepătorPână în 6 luniPeste 6 luni

NIVEL LIMBA ENGLEZĂ
FluentMediuÎncepător

 Sunt de acord cu procesarea informațiilor mele de către Legend Studio. Politica de confidențialitate *

error:
WhatsApp Scrieți-ne pe WhatsApp