Cariere

Provocările unui model de videochat.

Legenda spune să te îmbogățești sau să mori încercând. Ei bine, dacă ai ajuns să citești acest text, te asigurăm că vremea încercărilor a luat sfârșit și, chiar dacă nu vei ajunge, probabil, să experimentezi pe pielea ta sintagma „putred de bogat”, alături de Legend Studio cu siguranță vei avea un nivel de trai mai mult decât decent, în care îți vei putea permite lejer ceea ce alții doar visează.

 

A fi model de videochat e sinonim cu provocarea, iar succesul vine doar după o pregătire temeinică și minuțioasă. Pentru că știm că ești atrasă de perspectiva câștigurilor financiare din acest domeniu, te asigurăm că nu este niciun mit, există într-adevăr modele de videochat care pot încasa și 50 000 $ lunar, însă succesul lor are la bază o echipă de profesioniști și o perioadă de timp în care modelul acumulează experiența necesară atingerii unor astfel de câștiguri.

 

Trebuie să știi că deși perspectivele profesionale și financiare sunt excelente, succesul vine după o perioadă de muncă asiduă, iar noi îți recomandăm să cunoști toate avantajele și dezavantajele acestui domeniu, să fii permanent pregătită să faci față oricăror situații în care vei fi pusă. De aceea, echipa Legend Studio te va pregăti temeinic, în toate componentele necesare unei cariere de succes în domeniul videochatului. Astfel, chiar dacă nu ai mai lucrat în această industrie, dar ești hotărâtă să dai aplici la un anunț de angajare videochat, noi te vom ajuta pas cu pas să reușești în acest domeniu.

Succesul tău este și succesul nostru.

Așa cum am precizat și mai sus, într-adevăr, câștigurile generate de industria videochatului sunt fabuloase. Un model de videochat de top trebuie să fie o persoană sociabilă, cu abilități foarte bune de a interacționa cu alte persoane. Seriozitatea unui model de top este vitală, determinantă și trebuie să fie egal proporțională cu ambiția și dorința de avansare în carieră, iar noi, ca studio de videochat de lux, insistăm foarte mult asupra acestui aspect, în fiecare campanie de angajări modele de videochat pe care o facem. În această meserie nu este loc de compromis, există un set de reguli de la care nu trebuie să te abați, reguli ce țin de confidențialitatea și siguranța ta, astfel încât situațiile neplăcute să nu se ivească niciodată. Noi știm ce poate merge rău, dar știm și ce trebuie făcut pentru ca tu să nu fii în postura de a te confrunta cu situații delicate, care ți-ar putea afecta cariera. De aceea, recomandarea noastră este ca, pentru a avea succes, să alegi întotdeauna să lucrezi alături de profesioniști. De preferat, alături de noi, de profesioniștii Legend Studio.

Pe scurt, ca și rezumat, iată ce îți oferim, pentru a fi siguri că tu vei avea o carieră de succes:

– Cameră individuală
– Bonusuri substanțiale în funcție de performanțe
– Training profesional permanent
– Bonus de recomandare, dacă aduci și alte modele care vor lucra la noi
– Plata salariului de 2 ori pe luna, la date fixe
– Exclusivitate la promovarea pe primele pagini ale celor mai bune site-uri de profil

 

Condiții de angajare:

 

– Vârsta minimă în momentul angajării de 18 ani
– Cunoștințe minime de limba engleză
– Cunoștințe de utilizare ale calculatorului
– Seriozitate și profesionalism
– Atitudine plăcută, fire comunicativă, aptitudini în interacționarea cu alte persoane

Ne-am dori să te cunoaștem și, de asemenea, să ne cunoști

error:
WhatsApp Scrieți-ne pe WhatsApp