Despre noi

Cine suntem

Povestea noastră începe în 2015, atunci când, din dorința de a ridica standardele în domeniul Adult Cams din România, am înființat Legend Studio. Mici, la acea vreme, cand mediul #videochat-ului  nu era atat de cunoscut, am fost plini de ambiție, am început, încet și sigur, să creștem. În scurt timp ne-am transformat într-un #studiodevideochat profesional, cu înalte standarde de calitate și ne mândrim atât cu deontologia de care dăm dovadă, cât și cu #echipa noastră extraordinară. Recent, Legend Studio se laudă cu a doua locație deschisă în București, care păstrează și chiar extinde exigențele legate de confortul modelelor noastre, prin camere de lucru generoase și aerisite.

Fiecare #model are o poveste! 💜
Fi parte din poveste alaturi de #legendstudio si cu siguranta vei avea parte de tot ce-ti doresti.

Dotări studio

Suntem conștienți că performanța nu poate veni decât atunci când lucrezi cu echipamente performante. De aceea, continuăm să investim permanent în cele mai noi sisteme de lucru pentru ca modelele noastre să beneficieze de cea mai bună tehnologie #glamour. Vei avea la dispoziție o conexiune la internet rapidă și dedicată, calculatoare puternice, gata să facă față oricărei provocări, monitoare de dimensiuni mari și camere #video ce pot îndeplini orice exigență în materie de imagine. Toate acestea, sunt, desigur, completate de o lumină de studio profesională, pentru că avem mereu grijă ca tu să fii perfectă atunci când ești online!

Pentru a  ne asigura ca vei reusi in acest domeniu, am investit in noi, in oameni, in #echipa, in echipamente tocmai pentru a ne asigura ca vom avea tot ce este necesar pentru succes. #wesucceedtogether

Legalitate

Știm, sunt atâtea mituri despre legalitatea videochatului, și, sinceri să fim, nu înțelegem nevoia aceasta a tuturor studiourilor de a preciza cuvântul legal. Serios vorbind acum, cine ar fi atât de inconștient încât să promoveze infracționalitatea economică, mai ales în campanii publicitare de recrutare personal? Dar dacă tu încă ai îndoieli, îți precizăm de la început că da, suntem un studio legal din toate punctele de vedere și, după ce te vei convinge de asta la interviu, vom continua să stăm de vorbă și despre lucruri serioase, ca de pildă cât de mult ai avea de câștigat alături de Legend Studio.

Ne-am dori să te cunoaștem și, de asemenea, să ne cunoști

error:
WhatsApp Scrieți-ne pe WhatsApp