Ce înseamnă videochatul

Câștiguri

Desigur, ai auzit și tu zvonurile că un model de videochat câștigă foarte mulți bani. De fapt, cea mai frecventă întrebare legată de videochat este „cât se câștigă?”. Iți spunem noi. Mult. Foarte mult, dacă ești ambițioasă, determinată și vrei cu adevărat să te autodepășești. Pe șleau, îți mai spunem că e al naibii de mișto atunci când, în numai două săptămâni, îți intră în cont sume cu patru zerouri în coadă. Am putea să îți spunem și o sumă, dar mai degrabă te invităm la un interviu, unde vei putea vedea cât câștigă modelele noastre. Îți spunem totuși că depinde doar de tine cât vrei să câștigi. Noi, cei de la Legend Studio, suntem alături de tine de la început. Și, sperăm noi că vom fi și după ce tu vei fi devenit un model de videochat legendar care a depășit un milion de dolari din încasări!

Ce înseamnă, de fapt, videochatul, pentru Legend Studio?

Uită de poveștile care spun că videochatul nu este legal. La noi vei lucra din prima zi cu forme legale 100%. Activitatea de videochat a fost reglementată prin Legea 196/2003, modificată ulterior prin legea 469/2004, legi pe care le respectăm întocmai, garantând astfel toate drepturile modelelor noastre, printr-un contract de muncă transparent și cu clauze clare pentru părțile semnatare.

 

Credem cu tărie că, la fel ca în orice domeniu, și în videochat, succesul este asigurat în primul rând de un cadru legal, apoi de respectul reciproc între oameni și, de aceea, te asigurăm încă din etapa premergătoare colaborării noastre, cea a interviului, că vei cunoaște toate aspectele necesare ca tu să ai o carieră de succes. De aceea, trebuie să știi că la Legend Studio se lucrează în condiții de discreție maximă, pe baza unui contract legal, cu termene și metode de plată clare, alături de o echipă dedicată de oameni profesioniști.

 

Știm că în societatea noastră, pentru unele persoane care privesc cu scepticism această activitate, videochatul e sinonim cu preconcepțiile, însă noi credem că am reușit să înțelegem acest fenomen în toată deplinătatea sa și, spre deosebire de cei care doar admiră ori promit posibilitatea de a câștiga foarte mulți bani, Legend Studio îți poate oferi cariera de care ai nevoie într-un domeniu dificil de abordat.

 

Așadar, dacă ai 18 ani împliniți și vrei să ne cunoaștem într-un interviu, mai trebuie să știi că, deși legenda spune că modelele de videochat trebuie să aibă un trup de vis, noi credem cu tărie că importante sunt atitudinea ta, ambiția ta, comunicativitatea de care dai dovadă, deschiderea către nou și dorința permanentă de a învăța și de a te perfecționa. Esențiale sunt, desigur, și seriozitatea și punctualitatea de care dai dovadă, mai ales și pentru că noi te vom răsplăti, oferindu-ți, la rândul nostru, aceste calități. Alegerea este a ta.

Ne-am dori să te cunoaștem și, de asemenea, să ne cunoști

error:
WhatsApp Scrieți-ne pe WhatsApp