Câștiguri

Câștiguri

Desigur, ai auzit și tu zvonurile că un model de videochat câștigă foarte mulți bani. De fapt, cea mai frecventă întrebare legată de videochat este „cât se câștigă?”. Iți spunem noi. Mult. Foarte mult, dacă ești ambițioasă, determinată și vrei cu adevărat să te autodepășești. Pe șleau, îți mai spunem că e al naibii de mișto atunci când, în numai două săptămâni, îți intră în cont sume cu patru zerouri în coadă. Am putea să îți spunem și o sumă, dar mai degrabă te invităm la un interviu, unde vei putea vedea cât câștigă modelele noastre. Îți spunem totuși că depinde doar de tine cât vrei să câștigi. Noi, cei de la Legend Studio, suntem alături de tine de la început. Și, sperăm noi că vom fi și după ce tu vei fi devenit un model de videochat legendar care a depășit un milion de dolari din încasări!

Bonusuri

Într-un studio de videochat legendar, bonusurile nu pot fi decât epice, nu-i așa? Însă, pentru a te bucura de bonusuri, desigur că și performanțele tale trebuie să fie pe măsură. Dar nu te speria. Cu sprijinul și îndrumarea echipei noastre de training, performanțele iți vor părea floare la ureche! Vom povesti pe larg despre bonusurile pe care le oferim modelelor noastre în cadrul interviului de angajare.

Beneficii

Ședințe foto profesionale, cazare, împrumuturi, investiții în aspectul tău fizic, cursuri de limbi străine și de perfecționare profesională, și lista de beneficii poate continua. Pentru că la Legend Studio, un model de videochat trebuie să fie desăvârșit și singura sa grijă este munca. Și te asigurăm că munca la noi este o plăcere, dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Te vei convinge încă de la interviu!

Program de lucru

Programul standard este organizat în trei ture:

 

Tura 1 – de la 6.00 – 14.00
Tura 2 – de la 14.00 – 22.00
Tura 3 – de la 22.00 – 06.00

 

Vei putea lucra în oricare 5 zile pe săptămână, la alegere.

Ne-am dori să te cunoaștem și, de asemenea, să ne cunoști

error:
WhatsApp Scrieți-ne pe WhatsApp