Întrebări frecvente

Angajăm frecvent fete pe care le transformăm în modele de top.

Noi, la Legend Studio, facem angajări de modele videochat în mod frecvent și știm deja majoritatea întrebărilor pe care le primim constant din partea celor care aplică pentru job-ul din videochat. De aceea, vom reproduce mai jos câteva dintre cele mai importante întrebări, împreună cu răspunsurile aferente. E firesc și normal ca tu să ai întrebări și să fii curioasă în a afla ce înseamnă, de fapt, un job în industria de videochat adult. Ne bucurăm că te-ai oprit să citești aceste rânduri și, de ce nu, poate chiar tu poți fi următorul nostru model de legendă!

„Angajăm modele de videochat”. Ce trebuie să faci după ce dai curs acestui tip de anunț?

Atunci când vrei să programezi un interviu, după ce ai citit un anunț de angajări videochat, ține seama de câteva aspecte și reguli. În primul rând, majoritatea fetelor care aplică la un interviu în urma unui anunț de angajări videochat, trebuie să fie conștiente că, oricât de mulți bani și-ar dori să câștige, nu trebuie să cadă în capcana unor promisiuni deșarte, gen comision 80% sau și mai mare, ori bonusuri nerealiste ori alte angajamente aparent fabuloase. Legend Studio se asigură înainte de toate, în momentul în care angajăm modele videochat, de legalitatea întregii proceduri. Îți vom solicita prezentarea actului de identitate care să dovedească faptul ca la momentul interviului ai împlinit vârsta de 18 ani și îți vom înmâna câte o copie a fiecărui act pe care urmează să îl semnăm împreună.

Câștiguri legendare într-o meserie fabuloasă.

Da, FABULOASĂ, și după ce ne vei cunoaște, vei spune același lucru! Este adevărat că în videochat se câștigă foarte bine, chiar excelent. Vorbim despre câteva mii de dolari pe lună minim, însă este de datoria noastră să precizăm că trebuie să ai permanent ambiția de a te perfecționa, seriozitate, dorință de autodepășire și atitudinea potrivită. Noi, cei de la Legend Studio, căutăm modele videochat cu atitudinea necesară acestui job. Iar atitudinea pe care noi o căutăm la un model de videochat are mai multe componente: aspect îngrijit, bagaj de cunoștințe, jovialitate, rezistență la un ritm de lucru uneori alert, bucuria de a comunica, de a socializa cu oamenii, iar vestea cea bună este că proporțiile acestor componente sunt întotdeauna variabile.

Întrebări frecvente pe care le ai atunci când citești un anunț de „angajări videochat”

Ce înseamnă, de fapt, videochat?

Un computer, o cameră video de înaltă calitate și oameni cu chef de vorbă. Acum, cheful de vorbă se manifestă diferit de la caz la caz. Unii se rezumă la banalități, alții reușesc să asculte, să transmită emoții. Iar videochatul exact pe asta se bazează. Emoții și trăiri. Este cea mai indicată metodă de comunicare. Erotică sau non-erotică, ține de fiecare persoană în parte. Cât de bine vei reuși să asculți și să transmiți emoții, să te faci ascultată, dorită, așa se vor contura și veniturile tale.

Trebuie să dau o probă practică la interviu?

Hai să fim serioși. Nu suntem Apaca! Nici fabrică, nici atelier de producție, deci prin urmare, nu. Interviul se va desfășura cu specialistul nostru în resurse umane unde vei discuta despre condițiile de colaborare, detaliile financiare și ți se va răspunde la întrebările pe care le ai. Dacă vom ajunge la un numitor comun, vom semna actele și vom începe colaborarea.

Cât pot câștiga și cum voi fi plătită?

Oferim un comision flexibil, în funcție de performanțele tale, cuprins între 50% și 70%. Plata se face în lei, la cursul de schimb al zilei în care se efectuează plata.

Nu sunt o persoană tehnică. Cum aș putea să mă descurc online?

Ai în spatele tău echipa Legend Studio, care te va ajuta să depășești orice încurcătură de natură tehnică. Nu ai de ce să îți faci griji, atâta timp cât ai voință, poți ajunge în scurt timp un model legendar. Trainerii noștri te vor îndruma în direcția potrivită, iar consilierii de imagine te vor ajuta în orice problemă.

Contează aspectul fizic?

În videochat, atitudinea face diferența dintre un model de videochat normal și un model de videochat de top. Deci, noi vrem atitudine. Aspectul fizic, evident, să fie unul îngrijit. Restul… e legendă!

Care este programul de lucru?

Programul standard este organizat în trei ture:

 

Tura 1 – de la 6.00 – 14.00
Tura 2 – de la 14.00 – 22.00
Tura 3 – de la 22.00 – 06.00

 

Vei putea lucra în oricare 5 zile pe săptămână, la alegere.

Eu mai am un job. Pot beneficia de un program flexibil?

Bineînțeles. Putem stabili un program de comun acord care să te avantajeze în așa fel încât să nu fi nevoită a renunța la locul tău de muncă actual pentru a-ți rotunji veniturile. Avem deja fete în situația ta, studente care trebuie să ajungă la cursuri ori la examene.

Voi fi forțată să fac ceva ce nu vreau?

Nici studioul și nici membrii nu te pot obliga să faci ceva împotriva voinței tale. Nu ți se va impune niciun fel de comportament care te-ar putea scoate din zona ta de confort.

Mă pot vedea prietenii și cunoștințele pe site-urile respective?

Confidențialitatea ta este foarte importantă pentru noi așa că datele tale personale nu vor fi niciodată divulgate în afara studioului, iar site-urile cu care colaborăm nu pot fi accesate din Romania.

Pot lucra cu prietenul sau prietena mea?

Răspunsul este unul simplu: NU, pentru că “orice act sexual care generează venit este prostituție”, iar prostituția este ilegală în România. La Legend Studio lucrează doar fete. În plus, știm din experiență că în videochat se câștigă mai bine atunci când lucrezi pe cont propriu. Așa că, dacă ai o prietenă, vă invităm pe amândouă la studioul nostru, să lucrați fiecare în camera ei.

Este legal să faci videochat?

Da. Videochat-ul este un job ca oricare altul, un domeniu de activitate legal pe piata muncii din Romania.

Nu vorbesc engleza foarte bine. Pot lucra?

E suficient să ai voință să înveți. De restul se ocupă Legend Studio, și în cel mai scurt timp, cu ajutorul nostru, vei vorbi o engleză fluentă!

Oferiți suport tehnic?

Desigur. Singura grijă pe care tu trebuie să o ai atunci când lucrezi la Legend Studio este să stralucești atunci când ești online.

Pot fuma în camera de lucru?

Ne pare rău că aici trebuie să-ți răspundem răspicat că nu. Dar ne bucurăm să te informăm că Legend Studio are o cameră special amenajată pentru fumat. Mai precizăm că, doar în cazuri excepționale și numai la cererea membrului în privat, se poate fuma în camera de lucru.

Sunt din provincie. Oferiți și cazare?

Oferim cazare fetelor care nu locuiesc în București.

Ne-am dori să te cunoaștem și, de asemenea, să ne cunoști

error:
WhatsApp Scrieți-ne pe WhatsApp