Din ce mai e alcatuit omul – emotii!

Din ce mai e alcatuit omul – emotii!

De ce e blog, daca nu e cu povesti. Un blog la videochat. Sa fim seriosi nu, ce ar putea spune un astfel de blog daca nu despre mituri, venituri, vacante, despre cat de minunat e studioul unde apare, cum e toata lumea cea mai serioasa, despre cum le spui altora sau familiei ca faci videochat, etc.

Nu jucam cartea ipocriziei sa spunem ca nu abordam si noi astfel de teme. Dar postarile de aici sunt un mix al stafului combinat cu povesti ale doamnelor care lucreaza alaturi de noi.

E un job de vanzari. Mai direct de atat nu se poate. Si acum o parte din cititori vor pufni relaxati de parca mai aveau nevoie de vreo confirmare. Se poate sa si exclamati “stiam eu”. De parca s-a revelat un mare mister. Si daca mergem un pic pe rationamentul asta, oare cine vinde ce? Ce ar putea vinde studioul? Studioul de videochat vinde un loc de munca. Subtire nu?! Dar daca el vinde o oportunitate? Cum suna asta? Daca si studioul de videochat se straduie foarte tare sa vanda niste conditii de lucru speciale, si mai pune la bataie si o echipa pentru asta. Cum suna un astfel de scenariu?

De ce s-ar stradui studioul de videochat sa faca asta? Doar ar trebui sa stea relaxat, ca oricum e un mit ca astfel de locuri au un statut dubios, conduse de personaje dubioase si ca oamenii muncesc pe gratis eventual. Muncesc pentru un tip cu burta, sau mai multi. Sigur sunt si astfel de locuri, ca miturile nu se nasc din nimic. Si regula spune ca evenimentele cu mare impact negativ sunt tinute minte si intra in folclor pentru mult timp. Pai asta se poate intampla daca locul de munca e pe la subsol sau prin ganguri sordide, camere fara juma de tavan sau mucegaiul de pe pereti alimenteaza o fabrica de branza de profil. Daca “emotia” care vibreaza din astfel de locuri la primul interviu iti vinde ceva, atunci asa apar povestile cu final neasteptat.

Doamnelor sau fetelor dupa caz. Locuri precum cele de mai sus sigur exista. Important e sa avem ochii bine deschisi. E un loc de munca si e bine sa fim atenti ce fel de intelegeri facem si ce contracte semnam.

Sa mai scriem despre ce vand fetele care lucreaza in studioul de videochat?! E de la sine inteles, stie toata lumea deja, prea banal. ???? Ei bine, surpriza. Ce stie toata lumea e doar ce are impregnat de la parinti, cunoscuti, prieteni, etc. Suntem colectii de diverse subiecte neverificate si netrecute prin propriul filtru si traire. Iar unele sunt atat de inradacinate si nu pot fi puse la indoiala pentru ca, e pacat nu? ????

Acum daca ati ajuns pana aici, sa revenim la subiectul nostru. Doamnele/fetele care lucreaza la studioul de videochat vand emotii. Mister, senzualitate, pasiune, dorinta. Atunci cand se incinge atmosfera. Si nu, nu e cu finalizare, ca nu e salon de masaj. Si nu stim cam cat de incitant este un monitor de calculator. Or fi si oameni cu imaginatie foarte bogata, dar lasam obiectele sa isi faca menirea pentru care au fost create si nu le deturnam sensul.

Si cand nu se incinde atmosfera, oare ce se intampla? Conversatie. Nimic mai mult. Jobul asta de vanzari este 100% conversatie si emotie. Nu mai suna atat de apetisant nu? Pai da. Pentru ca fiecare lucreaza ce ii place sau i se potriveste. Job-ul asta e de success daca depui efortul necesar. Fa un test simplu si adu-ti aminte cam cat reusesti sa intretii o conversatie la o petrecere, in familie, cu prietenii. Iti ies vorbele ca din masina de cusut. Atunci hai sa ne auzim.

Este un loc de munca pentru curajoase. Da. Acele curajoase care stiu sa stapaneasca emotiile. Nimic special. Daca ai atins acel moment in care intelegi ce se intampla cand reusesti sa iti controlezi emotiile si incepi sa vezi cum ii controleaza emotiile pe cei de langa tine, atunci de apropii de libertatea de care ai nevoie pentru un astfel de job.

Oricat ne-ar placea sa credem ca putem sau suntem stapanii propriilor emotii, e doar o iluzie pentru multi dintre noi. Tot timpul exista oameni care vand (putin) si cei care cumpara (majoritatea). Atentie, vorbim de emotiile autentice, acelea care ne permit sa relationam in mod autentic cu ceilalti. Nu ne gandim la controlul deviant sau hipnoza eventual. Nu este un joc in care dai o lovitura si gata. Un soi de jaf si nu te mai intalnesti cu cel din partea cealalata niciodata. Testul aici e sa va ganditi caror servicii/produse le sunteti fideli si de ce.

Echipa Legend va multumeste pentru rabdarea de a parcuge povestea de astazi. Important e sa intelegem ca nu toate lucrurile sunt ceea ce par. Sau altfel spus atat de evidente pe cat am vrea sa credem. E bine sa ne punem intrebari si aflam raspunsul intr-o maniera proprie daca se poate.error:
WhatsApp Scrieți-ne pe WhatsApp