Și totuși, blog de videochat?

Și totuși, blog de videochat?

Sigur te întrebi, la ce bun un blog de videochat? Și ce poate conține el, ce ar spune un astfel de blog? Legende, mituri și venituri, vacanțe, cât de mișto e studioul care publică acest blog, cât de serioși suntem, cum facem noi cel mai bine totul și așa mai departe.

Am fi ipocriți să ne dezicem de toate astea, nu-i așa? Dar nu suntem, pentru că și noi abordăm astfel de subiecte, și noi ne lăudăm cu ceea ce facem și în definitiv și la urma urmei facem bine. Până la urmă, și modestia asta e apanajul celor mediocri. Iar noi, cei de la LEGEND STUDIO suntem oricum, numai mediocri nu! Iar poveștile legendare pe care le vei citi în acest blog, pe lângă faptul că, evident, sunt epice, sunt lucruri reale, cu și despre videochat, cu și despre modele din lumea industriei de adult cams, cu și despre branșa asta.

Și că veni vorba de branșă, concluzionăm încă din start că videochatul e un job de vânzări. Adică, mai direct de-atât, nu o va spune nimeni, iar unii vor izbucni „Știam eu!” in vreme ce alții vor pufni pe nas ca și cum nu ar mai avea nevoie de nicio confirmare. De parcă asta era adevăratul mister. „Ia uite, bă, ce zic ăștia, că studioul vinde. Ce mama dracu’ vinde? Un job?!” Păi hai să o luăm metodic. Ce-ar fi dacă studioul nu vinde de fapt nimic, ci oferă o OPORTUNITATE? Cum sună asta? Mai ales dacă studioul se dă peste cap și se străduiește să „vândă” niște condiții de lucru speciale, bașca, mai pune la bătaie și o întreagă echipă pentru asta. Spune drept, te-ai gândit la scenariul ăsta?

Și, de ce, mă rog frumos, s-ar strădui un studio de videochat să facă asta? Doar e o legendă (proastă, zicem noi) că studioul e ceva dubios, condus de personaje dubioase, iar oamenii, în general muncesc pe gratis într-un astfel de loc.  E un gras obidit, chelios și cu burtă și toată lumea lucrează să îi fie lui bine. Unele legende mai spun și alte lucruri. Și uite așa, intră în folclor că videochatul e nașpa, se desfășoară în subsoluri insalubre, conduse de indivizi periculoși, probabil chiar certați cu legea, da. Bine, orice legendă are un sâmbure de adevăr și e evident că astfel de locuri există. Dar, oameni buni… cine vă ține ochii închiși?! Videochatul este un job, un loc de muncă, și dacă suntem atenți ce contracte semnăm și ce înțelegeri facem, atunci totul e în regulă. Pentru că, de fapt, miturile alimentează numeroase legende și doar atunci când dai piept cu realitatea, știi de fapt cum stau lucrurile. Iar propria persoană este întotdeauna o colecție de diverse subiecte, majoritatea poate neverificate și nefiltrate de perceptia personală. Așa și cu videochatul. Știm noi ce vând fetele astea, nu?

SURPRIZĂ! Uită de abordarea superficială cu care te-ai învățat până acum, și dacă tot ai avut răbdarea să parcurgi atâta text (îți mulțumim!), află că la LEGEND STUDIO lucrurile stau foarte simplu, ca să revenim la ideea inițială. Pentru că modelele noastre legendare vând emoții. Mister, senzualitate, pasiune, dorință. Atunci când atmosfera se încinge. Dar o să te dezamăgim, că nu e cu finalizare, că nu suntem salon de masaj (monitorul ăla nu e tocmai un Casanova, nu) și nici nu știm câtă imaginație au unii oameni, ca să știm mereu ce se întâmplă. Dar un lucru e cert. Și poate nu atât de apetisant pe cât ar crede unii. Jobul ăsta este de fapt despre conversație și despre emoție. Și despre succes, dacă depui efortul necesar. Și, că veni vorba de efort, fă unul mic, dar mic de tot, și vezi cum reușești să întreții o conversație cu prietenii, în familie, la o petrecere. Hai, că parcă vezi că-ți ies vorbele ca mașina de cusut, deci, ce s-o mai lungim, ești curajoasă și te așteptăm să ne cunoaștem.

Da, videochatul este un job pentru femeile și fetele curajoase. Care știu să stăpânească emoțiile. În rest, nimic special, doar butaforie. Iar dacă atingi acel moment în care înțelegi ce se întâmplă atunci când reușești să îți controlezi emoțiile și începi să vezi cum emoțiile îi controlează pe cei de lângă tine, ei bine, te apropii de libertatea de care ai nevoie pentru acest job.

Oricât ne-ar plăcea să credem că putem să fim stăpânii propriilor emoții, e doar o iluzie pentru mulți dintre noi. Tot timpul vor exista oameni care vând și oameni care cumpără dar noi vorbim aici despre emoțiile autentice care ne permit să relaționăm, tot autentic, cu cei din jur. Și, fiindcă vorbim de autentic, gândiți-vă căror produse / servicii le sunteți fideli și de ce!error:
WhatsApp Scrieți-ne pe WhatsApp