Videochat la LEGEND STUDIO

Videochat la LEGEND STUDIO

Pe toate paginile studiourilor de videochat se poate observa, aproape obsesiv legal, contract, studio legal videochat, nu prostituție, etc. Și se repetă și se tot repeta. Și nu ar fi nimic în neregulă cu acest lucru, problema este însă, alta: mama repetiției subțiază greutatea răspunsului. Odată ce ai semnat un contract, atunci înseamnă că e legal. Până la momentul semnării sunt doar negocieri sau discuții. În momentul în care două părți au semnat un contract scris, pe hârtie, atunci se vor produce, evident, efectele LEGALE ale actului respectiv.

Se face sex la videochat? LEGEND STUDIO este un studio de videochat unde se munceste. LEGAL (Și nu, legalul ăsta, aici, nu e repetat obsesiv, ci întărește faptul că nu se face sex). LEGEND STUDIO nu este un studio pentru cupluri sau alte forme de act sexual. Legea spune explicit, orice act sexual aducător de venituri este considerat prostituție. Iar prostituția este ilegală în România.

Dacă ai avut oricare alt loc de muncă până acum, atunci ești la curent cu toate aspectele și procedurile, gen contractul de muncă. La LEGEND STUDIO nu lăsăm nimic la voia întâmplării. În cadrul interviului sunt explicate și agreeate toate aspectele premergătoare colaborării. Orice detaliu nelămurit care rămâne nerezolvat este precum picătura de apă care sapă și tot sapă, distrugând fundația sau ca pietricica din pantof. Care nu te lasă să mergi cum trebuie pe drumul tău. De aceea, ținem ca înaintea semnării oricărui contract, să eliminăm orice necunoscută.

Alt subiect, tot obsesiv: BANII ­– Jocuri de cuvine, proverbe cu și despre bani, câte și mai câte! Scurt și la obiect, însă, banii pe care i-ai putea câștiga lucrând într-un studio de videochat pot fi foarte mulți. Însă asta depinde și cât ești dispusă să muncești pentru ei. La fel ca în orice job, de altfel. Doar că, aparent, în videochat e mai ușor. Și, dacă te întrebi cam ce fete sau femei lucrează într-un studio de videochat, nu te lăsa influențată de alegoria asta a prejudecăților. La LEGEND STUDIO lucrează persoane din aproape toate categoriile sociale, chiar și cu pregătire de nivel academic. Iar treaba asta cu vârsta ori aspectul, altă prejudecată. Lumea în care trăim azi este un mozaic contrastant în care fiecare vrea să încerce cât mai multe lucruri. Să experimenteze. Iar în job-ul asta, poți îmbina oricând utilul cu plăcutul. Prin urmare, fiecare va câștiga în funcție de eforturile pe care le depune în acest sens. Și e treaba fiecăruia ce face cu banii pe care îi câștigă, treaba fiecăruia cum îi câștigă, atât timp căt o face (și repetăm aici obsesivul) LEGAL.

Noi îți spunem că trăiești doar o singură dată și că e bine să-ți folosești timpul cu înțelepciune. Și iți mai spunem că te așteptăm să faci parte din familia LEGEND STUDIO, alături de fete și femei temerare, care își doresc mai mult de la ele și care au ales o schimbare. Recompensa poate fi surprinzătoare!error:
WhatsApp Scrieți-ne pe WhatsApp